fredag 26 september 2008

KM i spinnfiske och båtpimpel

Reservera lördagen den 1 november för vårt KM i spinnfiske. Michi håller på och tittar på ett nytt vatten och han återkommer med mer uppgifter, så snart som möjligt. Hur som helst blir det den 1 november. Monstergäddor utlovas i varje vik!

Kåberg hälsar att det, inför KM i båtpimpel, är stört omöjligt att hitta fiskevatten med möjlighet att hyra fyra-fem båtar. Det är otroligt, men sant! Ska det inte finnas någon fiskecamp eller vattenägare i Östergötland, som satsar på fisketurism?????? De enda som har god tillgång på bra fiskevatten och båtar är Ryda vid Åsunden, men de var fullbokade nästkommande helger. Järnlundens FvO har bara två båtar kvar vid Eda och Agnés båt är ju stulen. Vi har också fått höra att Linköpingsklubbarna LAFF, Firren och Saab kommer att lägga ner sitt arbete med fiskevårdsområdet vid årsskiftet. Vad som händer sedan med vattnet vet vi inte.

Har du några tips om var det kan finnas tillgång till några båtar (4-6 st), så vi kan genomföra vårt trevliga KM i båtpimpel? Hör av dig till Kåberg då!

Detta är riktigt dåligt i ett län, som ska vara så bra på sportfiske och turism! Men fisketurism, som är på väg att bli en lönsam näring, det pratar man bara om. Men inget händer! (Frånsett Ryda Jakt & Fiske, som har förstått det hela!)

Jag blir så trött.

Inga kommentarer: