torsdag 11 november 2010

Vinterns tävlingsprogram är spikat!

Här kommer vinterns tävlingsprogram, som jag fick i kväll. Rätt så magert, men det är väl ett tidens tecken.
Till er östgötar, som tänker ställa upp på DM, vill jag göra er uppmärksamma på att de två senaste årens framgångsrika test av delat DM nu återgår till ursprunget. Dvs lag-DM kommer att bakas in i DM individuellt, precis som på den gamla "goda tiden". Fråga mig inte varför, för jag vet inte. Jag håller bara på med tävlingspimpel...

PS. Sten-Åke Ljungholm meddelade mig just att det vara bara Rimforsa FK som erbjöd sig att arrangera DM. Det är anledningen till ett gemensamt DM på en dag. Ingen annan klubb "visade intresse". Ytterligare ett tidens tecken.

Snälla vänner i Rimforsa FK: kör DM-et på två dagar. Det är inte för sent att ändra tävlingsprogrammet, det är bara ett excel-ark. Eller ännu hellre: finns det ingen annan klubb som kan arrangera vårt lag-DM? Det är ingen förtjänst i pengar, men ni hjälper till att utveckla tävlingsverksamheten i Östergötland.
   

Annars är det bara att fylla på kroklådan och ge järnet. Snart är det dags! Äntligen!
Först ska vi ha ett KM i båtpimpel på lördag. Helst utan is!

3 kommentarer:

Håkan Franson sa...

Det är på gång Björn. Vi hade ett snack igår,jag Per och Nisse, och jag är som du och många andra för ett separat lag-DM. Det mötte inget motstånd utan detta ska kunna gå och lösa bara vi vet att vi har några funktionärer som kan tänka sig ställa upp och ta emot folket när dom kommer in från tävlingen. Vi hör av oss snarast i frågan.
Mvh Håkan

Borg sa...

Det låter bra! Jag vet att alla deltagare förstår och accepterar att även arrangören vill delta i tävlingen. En liten väntan på funktionärer är inga problem! Vid förra lag-DM i Bestorp hade vi ingen funktionär på land under tävlingen. Antalet startande är ju inte fler än en stor kula, så det går smidigt.

Adell och jag ger er gärna info och material från förra årens DM. Hör bara av er!

Hälsa övriga gänget i Rimforsa och tacka på förhand!

Björn

Håkan Franson sa...

Precis, alla vill ju vara med och som du förklarar det så blir det ju inga problem om folk kan vänta med invägningen tills alla kommit iland. Vi löser detta och försöker komma med ett bra datum så snart som möjligt.

//Håkan

Ps. Vore bra med info och material. Skicka dom till Per.