söndag 3 mars 2013

Fina framgångar för Jokers i helgen

Klubbens medlemmar har gjort väldigt bra bra ifrån sig rapporteras det, både på Sommen igår och på Cancertävlingen på Lien idag.

Sommenrycket 2 mars. Vi tog 3 klassegrar genom Stefan Holst, som vann HS på 6.700 gram, Birgitta Gustafsson segrade i DV på 3.980 och Christina tog segern i ÄDV med sina 2.540 gram. Fisket var väl inte så lysande, men Holsten gnuggade på och lyckades få träff på lite finare norsabborrar och drog upp cirka 5 kg sista timmen. Han hade den klart tyngsta fångsten. Hans Agné kom 3:a. Gångföret på Sommen var bra med det började blåsa halv orkan efter 12. Cirka 60 deltagare.

Resultat Sommenrycket


Cancertävlingen Lien 3 mars. Enligt uppgift kom det hela 180 startande till dagens tävling och det resulterade i att Barncancerfonden i Linköping kommer att få hela behållningen på drygt 20.000 kronor! Mycket bra!

Totalsegrare blev Hans Agné, FK Jokers. Grattis! Han vägde in 7,9 kg och berättar förtjust att han "fintade bort" någon medtävlande från ett bra område, som han sedan gick tillbaka till och hade hur bra fiske som helst ända till slutet av tävlingen. Hans ingick även i det segrande 3-mannalaget tillsammans med Stefan Holst och Anders Andersson. Det var den tredje raka inteckningen i vandringspriset för Jokers. Det förra vandringspriset står hemma hos mig för alltid.
Birgitta Gustafsson vann DV, Björn Svensson kom 3:a i ÄHV och även övriga medlemmar hade framskjutna placeringar. Vi får vänta lite på resultatlistan. Jag lägger ut den så fort som möjligt...














Inga kommentarer: