lördag 21 februari 2015

Resultat FK Jokers tävling på Järnlunden vid Viggeby

Fisket var trögt idag men det gick att hitta abborre, både små och stora. Segraren i Herrklassen Andreas N Möller från FK Knallen började med vanligt vertikalfiske och fick några innan det slutade nappa, han anade dock att det fanns fisk kvar på stället och gick över mormyskafiske. Detta var rätt melodi för den tröga fisken. Andreas skrapade i hop hela 5390g, mycket imponerande! Tvåan Mikael Andersen hade riktigt fina abborrar i sin kont när han kom för invägning.
I övrigt var det mycket väldigt små abborrar med bonusfisk på ca 30-50g. Hagström satt på ca 5-6 m 35mm pirk och 18krok och drog en hel del små, det samma gjorde Birgitta. Jimmy hittade fisk i normal Järnlundenstorlek i början och fick då en del men blev snart nerborrad när han inte kunde hemlighålla sin pågående verksamhet i längden. Vår egen mästerfiskare Holst hade en tung dag då hans påse vägde väldigt lätt, sammanlagt bärgade han 7 fisk varav en fyrtiogrammare, hans totalvikt blev 80g...

Det blev en liten tapper skara som ställde upp på denna tävling, extra kul att vi fick flera besökare från andra län och att det gick bra för en del som satsat på en resa till Östergötland.

Vi i FK Jokers hoppas kunna välkomna er till ett riktigt Jokernapp på St:Rängen nästa år!

Inga kommentarer: