söndag 17 februari 2019

Resultat från Östgöta-DM i pimpel

Det var i elfte timman vi arrangerade vårt DM. Isen höll bra idag, men vi avråder till ytterligare öppna pimpeltävlingar i länet. Långsjön är nyckfull. Vikterna idag vittnar om ett väldigt svårfiskat vatten. Det är känt att det finns grov abborre i sjön och det var fler som tampades med kilo-abborrar. Fiske på olika djup, från 3,5 till 11 meter. Denna klarvattensjö ligger för det mesta stilla och ostörd. Idag blev det en explosion av ljud från halkbroddar och isborrar. Klart att det påverkade fisket negativt. Jag gick till områden som var sönderborrade men legat stilla någon timma. Där fanns huggvillig fisk igen, men så fort det kom nya fiskare intill mig var det kört.
Vi blev 60 deltagare och FK Jokers segrade i samtliga klasser. Tyngsta fångst Hade Stefan Holst med 4,5 kg. GRATTIS!

Du hittar fler bilder på vår Facebooksida....
Stefan Holst blev totalsegrare på DM idag!

Resultatlistor:
4 kommentarer:

Unknown sa...

Tack för en bra genomförd tävling i dag MVH Per-erik Grip

Klasa sa...

Tack själv! Kul att det ändå blev 60st deltagare, vi hade knappt vågat hoppats på det. Sjön är ju känd som lite knepig och det besannades väl efter någon timmas fiske. Nu fick vi dock till ett DM i grevens tid, det hade varit snopet att inte kunna genomföra det.

Anonym sa...

Are you in Search of quality and best Dumps in Underground Market? Yes you are on right place. Joker’s Stash You can find us here https://jstashbazar.club/login. Joker Stash - Joker's Stash login – JokerStash - Joker Stash cards - Joker Stash Dumps - Joker Stash Registration - Joker's Stash Login.

Jstashbazar sa...

Hi i found it useful Thank you for sharing it! Please visit.
joker's stash
jokerstash
joker stash
joker's stash login
joker stash registration