fredag 25 mars 2022

Äntligen årsmöte!

Vi har fiskat och tävlat i fiske under coronan. Möten har vi dock inte haft. Igår kväll kunde vi ha vårt första klubbmöte på flera år. Knappt hälften av våra medlemmar kom till Wessmans "Storsjö Trapp"-fabrik igår och vårt årsmöte 2022.

De sedvanliga förhandlingarna gick fort och bra. Hela styrelsen på tre individer är oförändrad. Esebring ordförande, Klas Andersson som kassör och undertecknad sekreterare och blogg-master.

Vi är nu 30 registrerade medlemmar.

Många roliga förslag kom fram, t ex att övertyga vårt distrikt om att arrangera båtpimpel med DM-status. Vi får se framöver hur det tas emot.

Många KM-plaketter delades ut. Nu är vi äntligen ifatt med åren. På bilderna syns 5 KM-plaketter. Vi hade 5 till som fick delas ut lite senare. Vår värd Patrik Wessman fick sin plakett för KM-segern i Pike 2018. Det är för övrigt Patrik som gör våra plaketter! Sedan fick Anders "Kåpan" Kåberg 3 stycken för sina KM-vinster i Båt-pimpel 2016, 2018 samt 2021. Han är en jäkel i båtpimpel! Sista plaketten tilldelades Stefan Holst för segern i vårt senaste KM i pimpel 2022.

Törna med sina 3 KM-plaketter för båtpimpel 2019,
Pike 2020 och 2021.

Hans Agné fick för sin seger på KM i båtpimpel 2020.

Traditionen påbjuder maffig och god smörgåstårta
under våra årsmöten.

Jimmy Nyhlén kunde inte komma till årsmötet.
Han fick KM-plaketten utanför sin firma idag.
Jimmy vann KM i pimpel 2021.

Tack Patrik för lån av lokal och övrig service.


Inga kommentarer: