fredag 25 mars 2011

Sista rycket?!!!!

Här i Östergötland har vi garanterat passerat "sista rycket" med ännu återstår en tid för intressanta pimpeltävlingar om man orkar förflytta sig något norrut.

Listan är antagligen inte komplett, så jag uppmanar de klubbar, som kommer att köra pimpeltävlingar de närmaste veckorna, att kontakta mig. Skriv en kommentar om detta så kanske några fiskesugna från våra sydligare distrikt kommer på bättre tankar än att sitta på verandan och ta sig en tröstdrink.

Lördag 2 april, Venjan Dalarna
http://wepefiskar.blogg.se/2011/march/andringar-i-tavlingsprogrammet.html

Söndag 4 april, Kappsjöarna Skinnar-nappet
http://skinnkroken.se/sidor/skinnarnappet.htm

Fredag -Söndag 15-17 april, Sista Rycket, Siksjön, Storhamrasjön samt Lossjön, DalarnaStorhamrasjön är en riktig höjdare! Vargspår och björnskit är inte ovanligt på denna "ursprungssjö" uppe i finnmarken mellan Orsa och Sveg. En kanonsjö med bra fiske och gott om plats. Kaxiga Orsa har döpt tävlingen till Öppna OS-pimpeln, vilket renderar till riktiga och värdefulla medaljer från dalahästproducenten vid Siljan. Frugan Lisbeth fiskade till sig en 2008.
Jag rekommenderar skarp ett fulländad fiskehelg i Dalarna! Tyvärr kan jag och min fru inte ställa upp i år. Andra måstesaker kommer före.

En annan bekant sjö är Venjan. Jag hyser hatkärlek till sjön! En reglerad sjö, som bara är ett måste för er som inte upplevt en sjö, där man får klättra upp och ner på isen för att se var det planar ut och det möjligen finns något höljor att fiska i. Har man turen (och skickligheten!) kan det bli ett fantastiskt fiske. Jag vet att det är en av Storms favoritsjöar. Häng på honom!   

1 kommentar:

Storm sa...

Synd !

Att ni inte kan komma detta år.

Visst är det märkligt att fiska i Venjan, vet att jag lurade ett gäng påhängare ett år att borra i botten, häng på ni;-)

Hae't Gött !