måndag 22 november 2010

Vinterns tävlingsprogram för hela riket!

Tack vare Pierre Welander, Västmanlandsdistriktet, kan du här ta del av tävlingsprogrammet för hela Sverige. Som det ser ut nu.
Jag var tvungen att dela upp Pierres långa lista till 6 mindre. Klicka på dom så kan du se vart du ska ta vägen den närmsta tiden. Här i Östergötland händer väl inget på tävlingsfronten före jul.




6 kommentarer:

Storm sa...

Hallå !

Nu måste ni väl ändå blött en pirk även hos er. Här är -22 nu och t.o.m Orsasjön har slagit lock, har aldrig varit så tidigt någonsin !
Vart tog växthuseffekten vägen ?!
Hae't Gött !

Borg sa...

Det är lite vilset hos oss. Småsjöarna la sig, så började snön vräka ner. I många dygn. Så kom kylan efter snöovädret, så de stora sjöarna fick chansen att lägga sig. Jag har inte varit ute ännu, men jag lovar att rapportera så fort det händer något. Har varit lite overksam på bloggen, men det börja rycka i pimpelarmen nu!

Anonym sa...

Heisan Jokers !!

Vi er en gjeng fra Sfk Raufjøringen som har lyst på å delta i en tevling hos dere :-) Vi har to alternativ ; Åsunden eller Stora Rengen ! Hvem av de sjøene er mest lettfisket for en som aldrig har fisket disse sjøene. Vi ser at begge er fylle av fisk men hvem av dem er det enklest å lykkes på.
Vi er taggad som tusan :-D

Mvh
Finn E Lerdalen

Borg sa...

Hej Finn!
Det skulle vara riktigt trevligt att se er här på våra tävlingar. Båda sjöarna du undrar över är kanon. Det finns en sjö till, Järnlunden (fråga Storm), som håller hög klass för tävlingsfiske. På dessa sjöar erbjuder vi stora tävlingsområden, vikar och öar med många hot spots! Är fisken samlad på dessa områden (beror på väderlek, vattendjup, årstid etc) är det bara att vara effektiv och hålla fisken kvar under hålet. Samtliga sjöar tillhör samma sjösystem, men är helt olika till karaktären. Det märks på fisket. Stora Rengen ligger sist i systemet och tillhör min absoluta favorit.

Du och din klubb är mycket välkomna till vår tävling den 29 januari. Här segrade jag 2009 i ÄHVklassen på drygt 11 kg. Jag satt 150 meter från starten. Herrsegraren hade över 15 kg och fiskade 3,5 km från start. 2010 kom stora fångster från två olika platser på sjön.

Rengen är en spännande sjö!

Hälsninar
Björn

Anonym sa...

Takk Bjørn !

Det var flott info ! Vi hadde i utgangspunktet tenkt Stora Rengen så når du også anbefaller den så satser vi på å delta der :-D

/Finn E

Borg sa...

Välkomna!
Björn