lördag 20 februari 2021

Jimmy Nyhlén klubbmästare i pimpel 2021

Äntligen kunde vi genomför vårt KM i pimpel 2021. Trots motgångar i form av coronan och vanskliga isar i vår del av landet, kunde vi idag, på ett säkert sätt kora årets klubbmästare.

Som vanligt hade vi hemlig sjö och i år lotsade Törna och Agné oss till Hemsjön, strax söder om Kisa. Det börjar bli lite stöp på delar av sjön, men den största delen av isen höll förvånansvärt bra. Hemsjön var en ny bekantskap för många av oss, en stor sjö med flera stora förgreningar i form av vikar. Gott om plats! Bland våra fångster idag var det bara ett fåtal matfiskar. Merparten var 10-50-grammare! Sjön håller dock grov abborre, men ingen av oss Jokrar hade lyckan att få någon.

Vi gratulerar Jimmy Nyhlén som är 2021 års klubbmästare i pimpel! Ännu ett prestigeladdat pris delades ut – KG:s mäktiga träskulptur med namnet "Mardrömmen" som ges till den joker, som har lägst vikt i sin påse. Vår nye medlem Patrik Molin förärades årets "Mardröm" till allmänt jubel! Sannerligen en häftig entré som ny medlem!

Jimmy Nyhlén årets klubbmäster i pimpel 

Patrik Carlsson kom 2:aNye medlemmen Daniel Molin
delade 3:e plats med...
.... Danne Danieluk

Kan man bli annat än glad över det fantastiska vandringspriset för sistaplatsen! Patrik Molin är glad och kände sig efter en stund väldigt nöjd. Bland tidigare troféägare kunde han läsa på plåtarna.... dagens segrare Nyhlén samt Stefan Holst. 
 
De bästa resultaten:
1. Jimmy Nyhlén, 8.980 gram
2. Patrik Carlsson, 6,580
3. Daniel Molin, 6,130
3. Daniel Danieluk, 6,130
5. Hans Agné, 6,030
6, Hans Esebring, 5,700


Inga kommentarer: