tisdag 25 november 2008

Ny site för tävlingsprogram på riksplanet

Det är premiär för en ny samlingssite "Svenska fisketävlingar". Den är under uppbyggnad och kan bli en bra kalender för de som gärna tar en utflykt till andra distrikt för att tävla. Speciellt om det var som förra året med total isbrist hos oss. Gå gärna in och kolla lite då och då, där lovas även resultatlistor. Du har den nya länken till höger.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hejsan!! Kul sida det här. Kan du inte ta upp lite mer om utrustning. Vad använder ni för pirkar, krok spön o.s.v. Kämpa på och hoppas på is snart...

Borg sa...

Det blev som jag befarade, en ny "värmebölja" sveper över vårt distrikt igen. Typiskt! Pimpelgrejorna får ligga orörda ett tag till. Har inte gjort några nya krokar inför säsongen ännu. Tittade i mina lådor och det finns gott om både krokar och pirkar, som är fräscha och fullt gångbara. Jag vill dock alltid ha nya linor inför säsongen, men det är snart gjort att fixa. Bara det blir is!

Det kan tänkas att jag då och då lägger ut lite om mina tankar om utrustningen, det är inga hemligheter. Det är konsten att använda grejorna, som sitter i huvudet, som kan vara svårt att förmedla.

Storm sa...

Tack !

Underbart att se alla foton i erat bildarkiv !

Kommer ihåg när jag själv var "grabb" och lusläste fiskejournalen och hade 2* Björn +Simmerfors o Mårdh som idoler !!

Hae't Gött !