onsdag 3 april 2013

Tävling på Åländern till helgen!

Grabbarna Holst och Agné inbjuder till en "storkula" på Åländern nu på lördag den 6 april. Kan vara sista helgen för arrangerade tävlingar i Östergötland, så ta chansen! Tävlingstid 10-14. OBS! Start vid Svenmyra!
Alla hjärtligt välkomna.
Ett gäng gotlänningar är sugna på att tävlingsfiska denna helg hos oss. Är det någon annan klubb i distriktet eller i Småland, som kommer att köra en tävling den 7 april, så hör av er snabbt! Skriv en kommentar till detta inlägg!

Tävling på söndag den 7 april. Vrångfalls AFK kör en kula på Mossjön/Pelarne inte långt från Vimmerby. OBS! Eftermiddagstävling med start 14.30 och slut vid 18.30. Läs mer på deras hemsida.

Har du frågor kring vår tävling på Åländern, kan du ringa Hans Agné på hans mobil 0736-444905!

3 kommentarer:

Anonym sa...

vi är ett gäng gotlänningar som är sugna på mer pimpel. Är det ngn som vet om det är ngn tävling på söndag inom 15 mil ifrån linköping?

mvh jörgen axenmo

Borg sa...

Hej Jörgen,jag ska kolla om det är någon tävling hos oss eller i angränsande distrikt. Hoppas att det är någon klubb, som tar chansen att arrangera en tävling, då det är helt suveräna förhållanden fortfarande hos oss. För några dagar sedan var vi på sjön Boren. Isen var +50 cm, knallhård rakt igenom!

Anonym sa...

Det är tävling hos Vrångfalls Afk på söndag se deras hemsida för mer info