tisdag 3 mars 2009

Sista tävlingarna till helgen?

Enligt östgötadistriktets tävlingsprogram är det vinterns sista tävlingar nu till helgen. Som isarna ser ut idag, tror jag ändå att säsongen inte är riktigt slut ännu i vårt distrikt.

På lördag arrangerar SFK Firren sin 5-timmars på Åländern. Upplysningar Tävlingsnytt 0730-814225 eller Gunnar "Pipa" Palm 013-138310. På söndag kör Malexander SFK sin traditionella tävling "Sommenrycket" med start vid Blåvik. Kent Adell 0142-12829 med stab hälsar alla hjärtligt välkomna!

I morgon onsdag kör vi (som vanligt) ett "gubb-pimpel" på Risten. Undrar vad frugan tycker om min benämning på träffen? Det brukar trigga henne ordentligt. Det blir jobbigt i morgon....

4 kommentarer:

Anonym sa...

Tävlingsnytt nämner inget om 5-timmars tävlingen på Åländern. Är den inställd eller har de inte pratat in info ännu? Vi är några norrifrån som tänkte åka.

Borg sa...

Hej Jesper,
tävlingen är inte inställd. Jag träffade tävlingsledaren idag på "gubbfisket" och de kommer att köra 5-timmars på Åländern. Start vid Boda. Kör till Rimforsa, sedan ska det vara skyltat. Tävlingstid 9-14.

Anonym sa...

Låter bra!

Minns åländern som rolig sjö med varierat fiske(som alla sjöar i ert distrikt). Inte skall det behöva bli trångt heller. Man blev ju ordentligt utskopad av Agné sist man var där trots envisa försök med "stjärnan-taktiken". Tror han hade 10kg och jag knappt hälften. 2006 var året och Sverige vann OS-finalen i hockey på vägen hem.

Vi kommer minst en bil från Nora-trakten.

Vi ses!!

Borg sa...

Det är bättre att ha en taktik än ingen alls! Så sa alltid det engelska metelandslaget när det gick åt h-e för dom i VM.

Kul att ses igen! Välkomna!