måndag 24 januari 2011

Inför Jokernappet på lördag

Nu på lördag den 29 januari är du välkommen till vinterns höjdpunkt i Östergötland! Jokers kör vår traditionella öppna pimpeltävling på Stora Rengen, en av Sveriges bästa tävlingssjöar. Varför? – Gott om nappvilliga abborrar i fin tävlingsstorlek, stor chans till matiga bonusfiskar, många hotspots och stort tävlingsområde. I dagsläget har vi inte tänkt att ruska av någon del av sjön (frånsett ett kanalutlopp). Den enda begränsningen är 45 minuters ingångstid! På tävlingsdagen ger vi info om eventuella begränsningar av vattnet pga av ökat vattenflöde genom sjön. Som sagt – som det ser ut just nu behöver vi inte ruska av något.

I den officiella inbjudan har vi sagt att vi har en lagtävling på Jokernappet, men så blir det inte! Vi kör bara individuella klasser i år.

Tävlingstid 10 – 14 med 30 minuters gångtid ut och 45 minuter hem. Samtliga klasser. Vi tar en p-avgift på 20 kronor per bil och vi uppskattar om du tar med hyfsat jämna pengar till startavgift och p-avgift. Det uppskattas!

Välkommen!

P.S. Glöm inte Lag-DM dagen efter Jokernappet. Söndag den 30 januari på Södra Åsunden. En höjdare det också. Vi får ihop 4 lag! Läs mer på  Rimforsas hemsida http://rimforsafk.se/

Inga kommentarer: