tisdag 1 februari 2011

Bauta-vikter på för-SM

Kolla själv på http://www.sportfiskeboden.com/default.asp
Gå till "Tävlingar" och under distrikttävlingar  ladda ner "DM-Serie 4 J-Pimpeln - Resultat"

8 kommentarer:

Håkan Franson sa...

Och jag har ondgjort mig på JSFK:s hemsida över att man kan ha en sån stor tävling så tätt inpå SM:et. SM-vattnet ska vara avlyst för tävlingar detta året tycker jag med flera. Alla har inte möjlighet att åka och "träna". Hemmafiskarna har ju alltid en fördel, men för andra ska samma förutsättningar råda. Vore kul att höra din syn på saken.

Borg sa...

Det man kan "kräva", nu när gjort är gjort, är att arrangören lämnar en fullständig rapport var vikterna kom ifrån. Visa på sjökortet. Om toppfångsterna kom från alla delar av området eller om det var en viss del som gav mer, så är det bra info för oss som inte kunde vara med och träna. Jag är intresserad av bästa djup, teknik, snittvikten som gav bäst etc.

Anonym sa...

fisken fanns över hela görveln i söndags.det som gäller är trekroksfiske på 1-4 m,små fiskar typ 20g i snitt.det kommer va den som jobbar mest och hamnar lite ensam som kommer vinna.pissa och käka har man inte tid med på görveln! ;) minken

Anonym sa...

Nu får ni ge er. Visa på sjökortet är bara fånigt. Ni har haft möjlighet att träna på SM vattnet när som helst. Fritt fiske gäller på Mälaren så ni har kunnat sätta borren i isen när som.. Görväln är jätte bra överallt, så det gäller att ha tur och borra på de som är lite större. Sluta lipa och ge dem credit som ordnar tävligar...

Anonym sa...

Det var en helt normal dag på görveln bara lite mindre fisk en vanligt. Det kommer att finnas gott om fisk kvar till sm-tävlingen ni kan vara säkra på det.För på görveln blir fisket alltid bara bättre ju längre fram på dagen som man kommer. Välkomna!!

Borg sa...

Det låter fint! Det är alltså bara att jobba på som vanligt... och hoppas man träffar på rätt storlek.
Vi ses på SM!

Anonym sa...

det kom upp 17kg både på lag vattnet som där individuella kommer gå.

Håkan Franson sa...

Jag lipar inte, här brukar det dock vara så att vattnen där större tävlingar ska hållas, lämnas ifred från tävlingar innan. Och naturligtvis ska arrangören ha cred för att dom fixar med detta. Vi är dock ett gäng som tycker att SM-vattnet borde fått vara ifred men nu skiter jag i att älta i det här och laddar för fullt:-) Vi ses på SM!