söndag 19 februari 2012

DM på Åsunden, Ekeby

En klassisk arena var platsen för dagen DM i pimpel för Östergötland. Södra Åsunden med start vid Ekeby. Ett kanonvatten. 0-gradigt och bra väder under tävlingen men endast 75 deltagare mötte upp, vart är vi på väg??? Jag minns när vi hade 10 ggr fler, alltså 750 deltagare på våra DM! Nu är det många år sedan, det är bara att konstatera och acceptera.

Men ännu är det inte slut, vi var ju några som kvalificerade oss till SM 2013 – gubevars!



















DM-mästare 2012. Fr v Åsa Johansson, Rimforsa FK (DS), Christina Carlsson, FK Jokers (ÄDV), Birgitta Gustavsson, FK Jokers (DV), Marcus Karlsson, Rimforsa FK (ÄHJ), Björn Borg, FK Jokers (ÄHV), Per Johansson, SFK Baltzar (HV) och på knä totalsegraren och DM-mästare i HS-klassen Patrik Carlsson, FK Jokers

De med högst vikt har idag haft ett fantastiskt fiske på grunt vatten. Patrik från Jokers toppade med fantastiska 16.690 gram. Själv satt jag efter, att gå helt tomt en timme, i ett hål och drog över 6,5 kg. Så var det för de flesta med toppvikter. Daniel från vår klubb hade mer eller mindre givit upp efter tre timmar, men fick ett kanonhål på vägen hem och fick enligt utsago nästan 10 kg sista timmen på 1 meters vatten! Så var det! De som inte träffade rätt idag gick alltså i det närmaste helt tomt.

Här kommer uppdaterade resultat NU MED SM-KLARA:










Inga kommentarer: