onsdag 3 februari 2010

Dags för utveckling av pimpelfisket!

Med de stora snömängderna vi fått är det dags att tänka om. Det finns sporter som har lösningen på att ta sig fram i djup snö. Kanske läge att ta del av deras kunskaper och utveckla vårt pimpelfiske. På något sätt påminner sporterna varandra...??? I alla fall för en del av oss. Själv håller jag mig till den gamla vanliga outfiten och tar det lugnt...

Kolla klippet: http://www.youtube.com/watch?v=Vr42LeABJvM&feature=related

8 kommentarer:

jesper sa...

Utvecklingen har redan påbörjats. Ifjol såg jag minst 3 personer som i vidriga snöförhållanden gick som på moln med snöskor.

Borg sa...

Vet du Jesper,,,
jag tänkte faktiskt på dig när jag fick se snösko-racet. Inte konstigt att du redan kollat in snöskor live. Har du investerat?

Håkan Franson sa...

Hur är det med hjälpmedel egentligen? Skridskor är väl förbjudet,antar att snöskor också är det eller. Har annars ett par tennisrack från tiden när jag var aktiv,dom skulle säkert tjäna sitt syfte:-)

Borg sa...

Är det någon som ska ha tennisracket på fötterna, så är det väl jag...
Jag kan inte se att det är förbjudet att använda snöskor. Är det någon som vet det i vårt pimpel community?

Håkan Franson sa...

Jag ska inte gå så långt tänkte jag,men du Björn får gärna ha snödojjor,jag ska ta med kameran och föreviga detta.

Borg sa...

Jag tänkte mer på att jag har ett namn som förpliktigar.

jesper sa...

Om jag minns rätt så fanns det inget förbud mot snöskor. Jag tror Fredrik S kollade upp det inför superpimpeln o SM i fjol när föret var lite sumpigt.

Har personligen inte provat några snöskor men det ser onekligen lockande ut. Speciellt när det finns lite skarsnö som inte håller riktigt måste det vara en dröm att gå.

Hur ser det ut med Åsunden Mjölkvik nästa vecka? Blir det tävling där och hur ser föret ut?

Borg sa...

Jag ber Håkan Franson från arrangörsklubben Rimforsa FK komma med en färsk rapport om väglaget på Åsunden/Mjölkvik. Jag håller inte för otroligt att det bitvis redan nu har stöpt igenom och frusit till på ytan. Inatt var det säkert mellan 15-20 minusgrader vid Mjölkvik.